You are not logged in.

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

jddani

Starting Member

1

Monday, June 28th 2010, 7:19pm

Zones run o.k. one or two times Then come on in order but no pressure

Can't even remember original problem started 2 mo. ago. Think there was just no pressure. tech. replaced pump in well and cleaned valves it worked when he left I put it on timer and it did not work .Each Zone comes on in order but no pressure. And I think maybe all zones are on at once just trickeling. Someone else came out and replaced valves went through the zones all working lots of pressure. Next day on timer all seemed to be working well . Next day on timer same problem as before.Each zone came on in order no pressure and some if not all seep or actually run a little the whole time. Sprinkler repair man put in another control box ,same thing. He has tried so many times . And always the same thing. After reading through all of these I am guessing maybe because of new pump maybe debris in system? Tech said something about sand in my valves after first tech had cleaned all of them. HELP grass is dying just wanted to fix system so I could sell my home now over a thousand dollars later not fixed!

Wet_Boots

Supreme Member

Posts: 4,027

Location: Metro NYC

2

Monday, June 28th 2010, 8:10pm

now you know why you install strainers in well water supplies

Similar threads

Rate this thread