You are not logged in.

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

rpace

New Member

1

Wednesday, April 24th 2013, 10:10pm

Hunter Pro-C not working

We have a Hunter pro-c, installed three years ago. It has been turned off for the winter and we are trying to get it restarted.

Currently, all the icons are lit/displaying, there is no single identifying error message, everything on the screen is lit up. The reset function does nothing. The battery is new. Turning off the power and restoring only returns it to the current state. The lit icons on different dial settings change but they make no sense. We can at times/after turning the dial to different functions, get individual stations to run. However, there are no intelligble readings to know what we are doing to know which stations are coming on, why,or for how long. So, the station wiring seems intact but communication, I assume in the box, is bad. It will not turn on any stations automatically.

Is it a FUBARED box, although not that old and well protected?

Thanks :cursing:

Wet_Boots

Supreme Member

Posts: 3,876

Location: Metro NYC

2

Thursday, April 25th 2013, 11:23am

It may have been scrambled by a voltage spike, and sometimes they never recover.

rpace

New Member

3

Friday, April 26th 2013, 6:23pm

Thanks. Can't get anything. Anything to try? Just wait, any chance?

Wet_Boots

Supreme Member

Posts: 3,876

Location: Metro NYC

4

Friday, April 26th 2013, 6:37pm

I've had Pro-C controllers do the same or similar. The display is zorched, but the controller still functions. It all depends on whether you can make sense enough of the faulty display to program it.

Rate this thread