You are not logged in.

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

heynowjerry

Unregistered

1

Thursday, December 6th 2012, 6:58pm

Hunter System Winterizing. Need some help with hookup. HEads not coming up

First year trying to DIY my winterizing.

Rain Sensor Off
Hooked up 20gal compressor to the valve
Pressurized the system at 60-80psi. Heard the air going strong
Turned on my Hunter Panel. Manual zone for 10 minutes. No movement.

I have a feeling i have the compressor hooked to the wrong inlet.

Any help appreciated. Thanks



heynowjerry

Unregistered

2

Thursday, December 6th 2012, 6:59pm

RE: Hunter System Winterizing. Need some help with hookup. HEads not coming up

First year trying to DIY my winterizing.

Rain Sensor Off
Hooked up 20gal compressor to the valve
Pressurized the system at 60-80psi. Heard the air going strong
Turned on my Hunter Panel. Manual zone for 10 minutes. No movement.

I have a feeling i have the compressor hooked to the wrong inlet.

Any help appreciated. Thanks



Wet_Boots

Supreme Member

Posts: 4,073

Location: Metro NYC

3

Friday, December 7th 2012, 9:18am

You are supposed to use the hose bib to input the air. Try the other testcock if you don't have a garden hose adapter.

Rate this thread