You are not logged in.

pop51575

Starting Member

1

Thursday, April 28th 2011, 10:55pm

Valve won't close..... replaced valve twice....did a clean install (no leaks)..no debris in the solenoid or bleeder valve.... zone still on.

I'm blown away that i can't find a solution on my own. Thanks anyone who helps. I've determined its not wiring or the controller box. We directly hard wired it.... and on a zone that is working properly. I have tried 2 new valves and 4 different solenoids (all new)....... THE ZONE STILL STAYS ON! I even brought over a neighbor that has repaired tons of them and can't figure it out. I can't see how the plunger would be stuck on after 2 replacements and multiple solenoids. Any suggestions? We also ran w/out any power at all....still won't shut off. I'm perplexed to say the least, any help would be appreciated. All over zones work properly.

mrfixit

Moderator

Posts: 2,186

Location: USA

2

Friday, April 29th 2011, 1:26am

Maybe you changed the wrong valve.

Wet_Boots

Supreme Member

Posts: 5,242

Location: Metro NYC

3

Friday, April 29th 2011, 7:58am

"Ohhhh, snap!"

hi.todd

Supreme Member

Posts: 482

Location: Houston, Texas

4

Friday, April 29th 2011, 6:31pm

Ouch!
:thumbup: :thumbsup:
LI0006121, BPAT0011021, CI0009500

wide

Unregistered

5

Thursday, May 5th 2011, 12:18pm

I have the same issue. I am certain it is not a valve or solenoid problem. My question is; could it have something to do with the Pressure Vacuum Breaker? The PVB makes a rapid, steady clicking noise when the valve should be closed.

Rate this thread