You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 526 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Saturday, July 13th 2013, 11:19pm

by mrfixit

You blew the fuse. Fix the wiring and install a new fuse.
I'm a little confused about each valve having three wires though.
--
I should have looked at your link before saying i was confused. I forgot all about those Flo-Pros. I haven't seen one in years.
That's the worst solenoid set up of all times.

Saturday, July 13th 2013, 7:21pm

by caraticus (Guest)

Controller stopped working after installing new valve

Hi All,

I have an old Toro system with an old controller. I had to replace from valves this year, and went with some inline rainbird valves. The Toro valves had 3 wires... the rainbird valves only have 2 wires. I found this link: and mis-read it. I hooked up both common wires to one solinod lead and hooked the other solinoid lead to the wire that connects to the next valve. When I turned on the system, the zone in question turned on for a few seconds then turned off. Now NONE of the zones work via the controller. The controller shows no error signs. How badly did I mess things up and what will it take to get this working again?



The controller is an old Toro Vision I