You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1604 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Monday, March 29th 2010, 6:09pm

by hi.todd

I would like to ask if any trash got in the back flow discharge side? Maybe you did not get the back flow preventor put together right, you should have it inspected when finished with the repair. When I take apart the backflow to make the same repair you mention, I also open the water side and let any trash get out of the device. Is the check valve below the poppit and bonnet kit O.K.? Even though you can stop the leak in the vacuum breaker, it may not be serviceable due to the check valve having trash in it or being damaged or old.



:thumbsup: :thumbsup:

Tuesday, March 23rd 2010, 7:28am

by Wet_Boots

What make, model, and size, of pressure vacuum breaker do you have?

Monday, March 22nd 2010, 12:39pm

by TeXXasBoy80

Repaired Frozen Pipe with new bonnet and poppit but sprinkler system wont come on?

Hi, I just replaced my bonnet and poppit because it cracked during a freeze here in houston, TX but now when I go to turn on the sprinkler system during its first zone it wont come on? None of the zones wont come on? Theres only small bubbles of water coming out on some of the sprinkler heads but nothing else? What could be the problem? Please help?