You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Monday, July 2nd 2018, 7:35pm

by mrfixit

Either someone turned the water off to the 1-6 valves or the common wire is disconnected somewhere.
Go out to the valves and see if you can turn one on manually to verify the water is on. While you're there look for a loose common wire. It's usually the white wire but it could be anything. There's a good chance it's the same color as the wire hooked up to the common terminal on the controller.
Also look to see if the common wire came loose from the controller.

Monday, July 2nd 2018, 4:38pm

by ditasn2000 (Guest)

Zones 1-6 don't work but 7-11 work fine

I have a Rainbird ESP12-LX+ unit and just discovered after running in TEST mode, that zones/stations 1-6 do not work, but 7-11 work fine. Any idea on what I can check? Any info will be appreciated.