You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Wednesday, May 16th 2018, 11:14pm

by Jmiller

Zone lost pressure

I changed all the sprinkler heads in one of my zones. 3 K Rain - 3/4” rotators and 5 Hunter PGP 1/2” rotators. They were working well except I wasn’t getting the coverage I wanted in one spot. I added another 1/2” rotator and the water pressure went way down. I removed that sprinkler and capped it. Turned it back on and my water pressure is worse than before I added a 9th sprinkler head; 2 of the sprinkler heads don’t even come up now. All of my other zones have no problem. Just this one zone out of 4. I have a Gould’s GT15. I am considering purchasing a 2HP pump to get more pressure/gpm etc.

Also if it matters I converted my 6 zone indexing valve to 4 electric valves so those are pretty new. Added pump start relay and Rachio 2 controller.

maybe someone here has some advice.

Thank you