You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 407 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Sunday, August 13th 2017, 3:27pm

by mrfixit

It sounds like the controller's fried but,

Did you reset the controller via the instructions on page 26 of the manual?

Are there any sensors hooked up to the controller? If so, Try disconnecting that sensor then resetting.

I'm not hopeful that'll help you but it's all I have. It might be time for a new controller.

Sunday, August 13th 2017, 12:38pm

by pikey (Guest)

Hunter X-Core display not responding

I have an outdoor Hunter X-Core that's worked fine for 4 years. Today I went out to adjust the watering levels and got three dashes on the display when I turned the dial from Run. No big deal, I reset the controller but now neither the dial or buttons seem to do anything. After resetting, the display showed the blinking 12:00 AM but I am unable to even program the time. Turning the dial to Current Time/Day and pressing the plus/minus buttons have no effect. Likewise, turning the dial to System Off or Manual don't seem to do anything. The display isn't frozen exactly - it still keeps time (after 10 minutes the display will show 12:10, for instance) it just won't respond to any controls.


I hope that made sense. I have reset the controller several times to the same result. Thanks!