You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 890 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Wednesday, May 11th 2016, 2:07pm

by ucfpirate

Valve wasn't opening because one of the wires were loose on the controller. Problem fixed! Thanks

Tuesday, May 10th 2016, 7:43pm

by ucfpirate

I will give it a try and report back. Thanks!

Tuesday, May 10th 2016, 4:30pm

by Wet_Boots

Find the trouble valve and manually open it, then try that zone again.

Tuesday, May 10th 2016, 4:05pm

by ucfpirate

Relief Valve issue on one of four zones

Hello, not sure if I'm asking this question in the right spot. I purchased a new house that has a well pump irrigation system with 4 zones. Three of the four zones work fine. The zone closest to the well pump has an issue where when that zone is on, the relief valve at the top of the well line sprays out a lot of water. None of the sprinklers work on this zone when this happens. Is it possible that one of my lines on this zone are cloggedcausing a major pressure build up?