You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1084 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Wednesday, December 23rd 2015, 10:41am

by Wet_Boots

Resistance testing with a multimeter will help you pin down a problem with the wiring and/or the valve solenoids.

Wednesday, December 23rd 2015, 8:07am

by JohnDeb

RE: SlimDial 6 valve indoor controller

All 4 zone no water, used manual mode still no water, did circuit breaker test no valves faulty, set up new programming steps, checked water pressure(bleed line), still all 4 zones not working, I did remove rain sencer from roof didn't see wiring to the controller, did program review all set up on controller still all zones not working, I do not have a master valve/pump starter, using city water, need help

Wednesday, December 23rd 2015, 7:40am

by JohnDeb (Guest)

SlimDial 6 valve indoor controller

All 4 zone no water, used manual mode still no water, did circuit breaker test no valves faulty, set up new programming steps, checked water pressure(bleed line), still all 4 zones not working, I did remove rain sencer from roof didn't see wiring to the controller, did program review all set up on controller still all zones not working, I do not have a master valve/pump starter, using city water, need help