You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 380 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Wednesday, August 14th 2013, 12:28pm

by mrfixit

Make sure the controller isn't in rain mode.
Check page 13 of the manual

You could try resetting the controller and reprogramming it. Unplug it and take out the battery for 5 minutes.

If you can't get it to work then the controller needs replacing. No need to look further.

Tuesday, August 13th 2013, 10:21pm

by Bwilson2 (Guest)

Crazy thing is that I can put the watering on manually from the controller pad and not even need to go to the valves. Leads me to believe hat it is not electrical but I am not sure and have to be open to it being anything

Tuesday, August 13th 2013, 10:12pm

by Bwilson2 (Guest)

Trouble

I have a richdel 508pri/512pri controller that worked fine last year. Upon opening the sprinklers up, I programmed everything as it was last year and now nothing. I can run things manually from the controller but can not eat it to turn on any of the zones. Help!