You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 766 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Tuesday, October 23rd 2012, 7:33pm

by ice

say thanks

Thanks Wet Boots I took your advice and got everything working today. Had a little bit of junk get stuck in my check valve... Thanks again.. GO DOLPHINS...... :D

Tuesday, October 23rd 2012, 7:26pm

by 7561 (Guest)

say thanks

Just want to thank Wet Boots for the advice. Got everything working today. Thanks again.......

Monday, October 22nd 2012, 6:34pm

by Wet_Boots

Suspect a suction-side leak that causes loss of prime

Monday, October 22nd 2012, 6:03pm

by ice

check valve I think.....

I have canal that I pump from. Turned system and worked fine then shut it off.. went to the store came home, turned system back on and got no water. Pump is running and turning the impeller but no water. Checked for blockage in pipe in canal could not fine any. Could check valve be not opening and not letting water through. Need some help here..