You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 754 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Friday, September 7th 2012, 2:20pm

by howserss

Pump Start Relay working intermittently FIXED!!!

They replaced my ESP-SMT screen with the ESP modular screen and it started working corectly.
They didn't replace the body or modules because they all tested out fine. (all thought they did give them all to me if I want to switch it out later)

Thursday, September 6th 2012, 7:05pm

by howserss

Pump Start Relay working intermittently

The pump start relay relay is working intermitently from my ESP-SMT controller. This is a new system and I have not yet programmed the controller and have been testing with manual watering. It is set to use MV for each zone so that should not be the problem. I do have the relay wired kind of weird. The load and line wires were on the wrong side so they are wrapped around insdie the PSR-52 relay. Could this cause the problem? I am going to re wire it so it does not need to wrap around inside the relay.