You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 781 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Friday, July 27th 2012, 2:53am

by Wet_Boots

close off some heads and try again

Thursday, July 26th 2012, 8:09pm

by gbible

eight head zone pressure drops to about zero

I have an 8 zone system. One of the zones can not hold pressure. I am using a 1 1/2 hp pump on a well. I just replaced the piping in the zone. It is piped with 1'' and 3/4'' pipe thru out. There are 7 popups and one impact rotor. Before replacing the pipes the zone worked but with very low pressure, maybe around 20 psi. It was piped with mostly 1/2'' pipe. The zone starts strong at 58 psi then as it drops the pump kicks in at 38 psi but quickly drops to below 10 psi and finally to about 2 psi. All this happens in about 30 seconds. There are no leaks that I can detect. The zone has run for 30 minutes with no leakage. Any suggestions?