You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 917 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Monday, January 23rd 2012, 6:58pm

by Wet_Boots

Booster pump? Or is this a well? It obviously seems you are several components short of a stable setup.

Monday, January 23rd 2012, 10:58am

by hellp (Guest)

pump cycling, no water output

Pump is controlled by ESP 8SI RAINBIRD. ZONES preset and timed or I just use manual start. Pressure currently at 32 and motor unplugged.

hellp

Monday, January 23rd 2012, 10:18am

by Wet_Boots

How is pump operation currently controlled?

Sunday, January 22nd 2012, 9:12am

by hellp (Guest)

pump cycling, no water output

My 1 hp irrigation pump was cycling on what looked like low pressure (about 30 pounds) with breaker at pump sparking. I replaced burnt out brker. Pressure immediately came up to appx 50 pounds. I ran all cycles w/no problems. Days later, with cycles off and pump plugged in, pump was cycling again, pressure low and breaker sparking. I unplugged it. No leaks found in yard. Pump and motor is approx 3.5 yrs old.

Suggestions what to do next to pinpoint problem? hellp