You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1272 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Sunday, February 27th 2011, 4:12pm

by hi.todd

I responded to your last post.
For a valve not turning on there may be a flow control adjustment that you can adjust.
If that is not it you really need to get a multimeter and go to work. If you don't know what to do with a multimeter let us know. One of us can help you with that.

Thanks
:thumbsup: :thumbsup:

Sunday, February 27th 2011, 2:26pm

by Mitchell

vlaves leaking

I cut my system on yesterday. 3 of the 4 valves were leaking. the controller cut them on and off o.k. but they are still leaking. The 4th valve was not leaking but would not cut on.